Skadevi 09

Första året jag åker på Skadevi cup. Jag kan iallafall inte komma på att jag vart på det någon gång... Det ska bli super! Jag har redan fixat väskan men har ändå hela dagen imorgon på mig att tänka om och så, det gillar jag ;)Idag har jag vart med pappa och Ville och bowlat. Det gick piss för mig men annars var det nog kul. Fast det är roligare om det går blablabla.. Förövrigt har jag målat min säng-glödlampa grön så ett svagt grönt sken lyser därifrån:) Kul att göra en trist grå dag på höstlovet!
.Ha det great. /S

Proud to be part of these days-Tingsek

It´s true-Salem Al Fakir

Cobrastyle-Robyn

 


UPP

Nu sticker jag med brorsan på upp :) Gud vad najs med lov! Tänk när jullovet kommer, tända ljus, snö! Längtar.
 

YÄY

 
 
 


JIPPIJÄJ!

Blablabla:)
Jag är klar med min mössa:) Fett najs!
Har ingen färdig bild...

a saturday

Hello people!
Jag har en ny dator! Den är precis färdig fast jag har inga bilder eller filer över huvudtaget ännu, men det ska fixas:) Den är såå mycket snabbare än min gammla. Jaa, så ni vet hehe. Dagen har varit oerhört slapp. Tagit lite bilder och vart på elgiganten med familjen. En skön dag. Förövrigt så börjar min tumme bli bättre men mitt sår på ringfingret blir bara värre, kan inte ha fingret rakt och det är fult som blää! Allt händer på högerhanden! 
 

one


tänk mom det vore som i mina drömmar

Varför dessa rubriker??
Jag tänker så förbaskat mycket nuförtiden! Det är så mycket jag ser med andra ögon känns det som..
...Förövrigt så hade jag so prov idag och har no prov på fredag. Igår satt jag till sent på kvällen och pluggade till so:n. Inte så bra faktiskt... inte för att det inte gick dåligt på provet idag men ändå.
Nu sitter jag och funderar om jag kommer orka repetera no. Jag är helt slut känner jag nu. Jag kanske håller på att bli sjuk. Men det får nog bli lite ikväll och sedan imorgon kväll också. JA, så säger vi! Inget annat.
Oj vad skönt att lägga sig i sängen, jag bara ser den och bara aaa!! Jag sitter här och pratar högt om vad jag skriver. Vad meningslöst, jag har inget att skriva om. Men då kan det ju vara läge att sluta här och nu på detta inlägg. :):):):):):):):):):):)
.Godnatt.


Rusted Root - Send Me On My Way

För TUUSAAN! Vad klockan var mycket nu! Mer än vad jag trodde iallafall. HEJDÅ!

Oj! Vad det går fort!

Dagen har varit bra. Det var kmg-ruset så vi sprang 3,2 km tror jag att det var. Det gick helt ok:)
Nu är jag bara hemma och vilar innan dansen som börjar 5. Jag kollar in gamla bilder som ligger på mitt usb minne så det var ett tag sen jag såg dem. Haha, det är vissa som är sjukt roliga! :D Och vissa känns liksom som igår. Bilder från i våras t.ex. Då hade man hela sommaren framför sig och på vissa bilder kommer jag ihåg precis vad vi gjort innan och vad vi gjorde efter. Helt sjukt! Men man ska väl leva i nuet och bara tänka på det som är bra just då och ha kul! hehe..

.Bild från i somras när jag, pappa, Ville och Emmy var ute och tältade.


I.F?<3


most, got, love, who?

Fett mycket..

Plugg!!! Nu när jag tänker på det. So, no, sv. Jag har liksom gått runt och tänkt: Jamen det är lugnt lalala.
Vi har so prov snart och vissa grejer bara fattar jag inte! Och no provet vet jag inte när det är:S Opsi..
Men denna morgon/förmiddag har jag iallafall lagt ner tid på att göra mina läxor och nu orkar jag inte mer. Jag har varit duktig som gör läxorna på en lördag, ja, jag har inte så mycket mer att göra. Läsa bok, det ska jag nog göra nu:) Jag lånade två böcker från bibblan igår: Syskon kärlek och Afrodite och hämnden.
Jää.. Ha en bra lördag!♥//Signe
Vilket väder det är förrsten! Blåst och regn. USCH!



RSS 2.0