Grekland-Amorgos resa 09

Hej alla! Nu är jag tillbaka efter en 2 veckor och 4 dagars lång semester på den grekiska ön Amorgos.
Det har verkligen varit hur soft som helst och jätte mysigt. Bl.a har vi gått i ett kloster, hyrt bil och varit i huvud byn Chora, varit på bästa stranden där: Mouros beach, gått i bergen, ätit på bästa resturangen i bergen m.m..  Det ända negativa var väl resan dit och tillbaka som vi fick lägga ner 2 dagar på, men vi fick se Athen och Akropolis!
Dit resan: 
Två flugrutter (mellan landning) Flyget landar i Athen och därifrån tar vi en buss, fullpackat, kvavt och solen som steker och tre stora resväskor... Men det klarar vi. Sedan väntar den 9 timmar långa båt resan som gick 17 och var framme 2-3 på natten. Och då var vi där! På Amorgos, en väldigt fin ö.
Hem reaan:
Vi tog båten tidigt på söndag morgonen. Kl. 16 cirka var vi i pereus. Därifrån tog vi t. banan så vi befann oss i Athen. Där var vi och kollade på Akropolis, det var as coolt;) Vi sov på flygplatsen och kl. 8.35 gick flyget på måndagen. En mellan landning i Munchen sedan var vi hemma i sthlm kl 16 cirka. Det är jätte skönt att vara hemma efter en lång resa! 

Bilder:
























Hej då;)
Det var det. ♥Signe♥



 

RSS 2.0