Yesbox


Nu drar jag och spelar två matcher. Vi ska vinna!
hejaheja.♥ Signe.

Och nu var det fredag igen...!




Varför dessa kedjebrev!

Vad är dom bra för! Vem skriver dom? Varför skriver de dom? VARFÖR?! I hate them. Börjar med en liten saga om en liten flicka som blivit mördad. Slutar med att om du inte skickar detta till minst 15 personer så kommer det hända nått hemskt för din familj inom ett antal timmar. Hur tänker man när man skriver ett sånt mail/sms?? Tänk mindre barn, de kan ju bli asskraja och göra slut på alla dess pengar (på mobilen) bara för ett fjantigt sms! jag skickar aldrig vidare kedjebrev (finns undantag) för jag hatar själv att få sånna. Ja, nu var allt detta sagt;)

Jag känner värme i kinderna efter en lång dag ute med en del av familjen (alla förutom mamma, jag har inte värsta bigga familjen). Mina händer luktar rök och gräs-dags att ducha:) Gud vilket trist väder! Grått o blött o kallt. Blä. Imorgon är det måndag. Måndagar och tisdagar är bäst! Det är för musikens och människornas skull! Jag har oftast så kul på dessa dagar! Ja... Nu är det inte nå mer.. kram. ha det great. //Signe♥
Free fallin-John Mayer Åh, vilken mysig låt!


YESyesYESyesYESyesYESyesYESyesYESyesYESyesYESyesYESyesYES


Bilden har inget med inlägget och göra, hittade bara inte nån annan.

Nu har jag fixat med stilmallen. Den är bredare som ni kanske ser och det betyder alltså att jag kan ha större bilder! Jippi! Dagen har varit slapp. En hel hop av släkten var här hos oss och åt av brunchen vi tillagat:) Super najs! Smoothie och varma mackor. Inte varje dag! De var här för att fira Emmy förståss. Som igår fyllde hela 2 år! Asså jag tycker det är otroligt! Emmy du är underbar! Nu springer hon runt här hemma med glitter klänningen på. Jättefin är hon! Det är rätt mysigt att bara vara hemma en hel dag, spela lite piano, läsa, fixa på datorn lite, ta foton mm... En fin lördag! (mycket utropstecken!;))
Hare great! //Signen♥


idagharjagköptengradskivaochtvåpennor

jaa, vilken rubrik!


men dagen har varit bra. jag känner bara lite stress med so:n. jag känner alltid när jag väl är hemma och är sjuk att jag kommer ligga så mycket efter och nu vet jag plötsligt inte poängen med denna mening. okej hejdå. Ja det var knäppt. men jag ska iallafall gjort en upsats klar om två veckor, det måste börjas jobba! men jag har faktiskt denna kväll gjort matte. ganska mycket faktiskt och det är bra signe!:) har prov på kap på fredag men det känns bra. då vet ni det. efter skolan så gick jag och köpte en gradskiva och två blyertspennor med frida (varför berätta det? egentligen..) men innan det köpte vi varsin pepparkakssanwich (ungefär) och det var gott! mmm.. vi gick förbi etc också och det är så dyyyrt men så himla fina grejor! en tigertröja, vantar, tröjor i massor och vantar igen. det kändes inte så mycket när jag skrev ner det men nu känner jag att det börjar spela ur (eeh..va?) så hejdå och ha det great!

gokväll


hejsan fredagskväll! snart börjar idol, skriver fort fast har egentligen inte mycket o skriva. jag mår mycket bättre,. min andra dag utan feber fast har några förkylnings besvär men med hjälp av echinagard ska det gå an.
emmy är just nu ute och dansar med sin nalle i vardagsrummet och dansar till musiken från min ipod :)
ha en bra kväll! <3 //signe

123

Jag hade 39,6 igår men nu känns det mycket bättre! Hela måndagen sov jag i stort sätt bort men nu sitter jag och slappar, läser och dricker saft:) Jag har också äntligen duchat, har verkligen inte orkat göra någonting! Skulle helst vilja gå ut. Har en bok att låna på bibblan, fast det känns omöjligt att gå dit.. jaja. tänkte bara skriva nått kort. 

   

   

RSS 2.0