farmor, lussebullar och mys

första advent idag och jag har varit hos farmor med familjen och ätit lussebullar och pepparkakor och druckit julmust! riktigt mys pys:)

imorgon är det första december vilket innebär att det är första avsnittet av julkalendern! eftersom jag har sovmorgon imorgon till kvart över åtta och julkalendern börjar kvart över sju så kommer jag kunna mysa i soffan imorgon med täcke och kudde!!
nu tänker jag börja göra mig i ordning för natten så jag pallar morgon dagen.
sov gott och ha det bra så ses vi snart!;P //signe♥

första advent imorgon

känns det bekant?
första advent imorgon! dagen man tänder det första ljuset av fyra och äter lussebullar och pepparkakor!

har ni tänkt tanken att på andra sidan jorden går det runt människor på gatan precis som här. någon kan vara gjord för dig. tänker samma tankar tycker samma saker... men ni vet inte vem det är och vad den heter... tänk vad litet sverige är, hur många andra människor det finns. men tänk att din vän du har här som du har så bra med finns så nära dig istället för på andra sidan jorden..du är lyckligt lottad!

en annan sak jag tänkt på är de stora artisterna som beyonce eller michael jackson. tänk hur deras dagar ser ut.. alla vet vem man är och man har alltid blickar på sig.  visst vore det kul att vara artist och stå på stora scener där publiken bara älskar en, men innan man fattar beslutet att bli artist måste man ju tänka hur det kommer att bli.. vill man leva ett sånt liv resten av livet? fast jag tror inte de fattar hur det kommer att bli egentligen, t.ex rihanna hon kan ju inte trott hon skulle bli så stor och få ett sånt fullspeckat liv....
 ha det så bra! TJO//signe♥

snö??

senast jag skrev ville jag ha snö, dagen efter kom snö! nu är snön borta:( 




här ser jag hur många som besöker min blogg, vore kul att veta!

hejrå// signe♥


JUUL!

nu är det fredag kväll på mitt rum med mys belysning. det som saknas är väl snö.. tänk att se snö på fönsterbrädan och på de lövfria träden...oo, jag hoppas verkligen att det kommer snö på julafton!! inte slask och inte regn utan SNÖ!!
jag ska nog snart börja göra mig i ording för natten och sätta mig med min bok: om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. imorgon blir dt handboll! 3 matcher. första 15,17,19 ?+ att det är ute vid ekerö så det blir en sen dag!!

om dagen:

jag gick upp klockan 07.30 för jag hade sovmorgon. när jag kom ut genom porten möttes jag av en kall isande vind mot halsen och jag ångrade mig varför jag inte tog halsduken. jag gick i takt till musiken i min ipod till busshållsplatsen där jag fick vänta alltför länge i kylan. på stugan jobbade jag med språnget som ska vara klart på mån..oops=S
innan rasten blev det lite rebubbled..harkel.
sist på dagen hade jag uppspelning för anne på piano. det gick super bra!!  sen följde jag med frida hem, vi kollade på en prinssesas dagbok 1. provsatt deras nya soffa, tog kort i mörkret i hennes rum och hade det allmänt väldigt bra!!
här hemma blev det tacos, mums.. sedan mys framför tvn. jag borde städa mitt rum nu, lite dammtussar här och var känner jag.. inte bra..
nu ska jag hitta på något vettigt att göra.. må så bra!! //signe♥

Destiny's Child - Survivor live in Rotterdam 2002-kolla in det här!!


lördag

jag har just smällt i mig godis och känner mig nu som en uppblåst ballong.. frida har gått för cirka 6 minuter sen och eftersom jag är helt ensam nu så passar jag på och skriva!! igår bakade jag pepparkakor med frida!  mycket pepparkaksdeg hamnade imagen och när vi var klara skulle vi ju äta chips också... jag fattar inte hur jag fick i mig så mycket..

personer som ger blickar får gärna tänka lite innan, jag vet att jag gör det ibland men det kan vara lätt att inte tänka sig för. om jag t.ex säger någonting till två andra personer och de kollar på varandra som om jag var värsta tönten, har dom glömt att jag står där mitt framför näsorna på dem?? tänk innan! man känner sig inte sådär jättebra när man ser nått sånt.
men å andra sidan så kan det ju vara någon som ser jätte rolig ut och den gör illa sig och man är på jätte flum humör och det går bara att inte hålla sig, fast det är ju i ochförsig en helt annan sak... det hände mig igår. jag och en kompis var på jättehärligt humör och bara några meter ifrån oss ramlar en mindre tjej på gatan, det gick inte att hålla sig...
och en annan sak.. om en person säger eller gör en sak som får en lessen och om den sårade gör saken tillbaka borde inte personen bli lessen..? men om den här personen har mera makt undviker den den sårade och tycker att det den gör är rätt..
fundera och kommentera//signe♥

new york!

tja aliihoopppa!:) det känns som om jag ligger lite efter... jag har ju varit i new york!! jag vet inte men innan jag åkte skrev jag och sparade och publicerade, men som ni kanske märker så har ju inte det upplägget visats än...(bekymmrad) aja, det var toppen iallafal! jag shoppade loss: två par skor, massor av tröjor och en ipod fick följa med hem!:P
imorgon fyller min lilla syster emmy hela 1 år och jag ska alldelles strax sätta mig och sticka klart hennes halsduk hon kommer få från mig:D  njut av livet även alla bekymmer som kommer (det hör till i livets ..liv!)
///signe♥


RSS 2.0