Hej då!

Jag tänker börja om med bloggandet ocg om ni vill fortsätta läsa vad jag skriver så hittar ni mig här: http://gladsigne.devote.se/
ha det bra!

torr-ögd

mina ögon känns som uttorkade svampar just nu, jag är trött och har suttit framför datorn för länge skulle jag tro..
imorgon får jag slappa!! najs!
på söndag är det match så det gäller att ladda upp på lördagen.
ni får ursäkta men jag är inne i period som jag inte orkar blogga ofta, jag vet liksom inte vad jag ska skriva.. vad som hänt under dagen känns för långtråkigt, fast det beror  ju egentligen på vad som hänt under dan.
sorry, men jag orkar inte mer nu, tänkte stoppa ipoden i öronen o lägga mig o läsa! NAJS!!
                          
Ha det toppen!!

Dagens ord:

först o främst så kan man ju säga: hej! Vad kul att du läser!! (eller det sista måste jag ju inte skriva.. men men).
det var ett tag sen jag skrev o jag kan säga att jag suttit framför skärmen några gånger men inte kommit på något vettigt o skriva. igår till exempel ( fast då hade jag bara tolv minutes på mig innan guldbaggen började o jag tänkte mysa med familjen framför tven:)) i och för sig så har jag inte suttit framför skärmen någon annan gång sen dess efter att jag skrev mitt senaste inlägg (lögnare där signe!!)
 vad ska jag skriva nu då?? varför flyter det inte när jag ska blogga?? ooh no!

okej!! jag vet en sak jag kan skriva om!!
framtiden är rätt läskig, på flera sätt!! om jag tänker mig fram tills jag är 20 år, var kommer jag bo, hur kommer jag vara m.m m.m... en annan sak är drömmar, nu menar jag inte sånna drömmar man drömmer på natten utan framtids drömmar. jag känner flera som verkligen vet vad de vill när de blir stora, till exempel min brorsa. han kommer bli nhl proffs när han blir stor(hockey proffs i amerikansk liga) säger han. men jag? vad vill jag? jag lever liksom livet, fast ändå har jag tänkt tanken att bli läkare.. jag spelar handboll o dansar för jag tycker det är kul. det är absoulut super att ha drömmar, jag menar ingenting illa!!
jag tänker oftast inte långt fram i framtiden utan framtiden som ligger närmast!

nu ska jag se på film o mysa!! ha det super ända tills det nyper!!
                                                 

första stegen

min fina lillasyster emmy är nog den mest mysiga tjej som jag vet i alla fall. på nyårs aftonen tog hon sina första steg, det är fantastiskt att se en människas utveckling från första dagen. det går inte att förklara med ord hur otroligt det är att se hur hon vingligt tar ett steg med armarna sökande efter stöd med glöden i ögonen och när hon slutligen nått sitt mål ler ett finurligt leende, vänder sig om mot hållet hon kom ifrån o går sedan tillbaka.

människan är fantastisk!

en dag i det blå

tjena tjena här har ni mig (igen)=P
För tillfället sitter jag i mitt rum(som vanligt när jag skriver blogg inlägg) nu med en stor resväska mitt på golvet. imorgon drar jag med buss till min kära vän kajsa neråt i landet där det är snö!! jippi! där stannar jag i 3 dygn o sen har ni mig här igen framför den lysande skärmen i mitt rum fast i ett annat rum som du som läser detta kommer sitta i då om ca 3 dygn. (oj, kompliserat..opsi)

DAGEN:
har jag tillbringat med min familj ute på en sjö där isen satt som den brukar på en sjö(tänkte rimma men blev ju lite... same..) egentligen skulle jag nog varit med min underbara vän herta men så blev inte fallet eftersom hon var sjuk:(
iallafall så åkte jag skriskor med the family på en sjö där isen satt som den brukar på en sjö(samma, vad trevligt=P)
tänkte att jag skulle ladda över bilderna som jag tog idag o lägga ut de här men eftersom morgon dagen väntar på mig(eeh..) jag ska gå upp tidigt imorgon eftersom jag o mamma måste hinna me massa saker imorgon bitti innan min buss går 11(hur ska det gå??) aja nu måste jag ta o tänka på refrängen som min mamma precis sa till mig..
ha re good, så ses vi nood(nog)

RSS 2.0