nu drar vi!

Tänkte bara säga adjö för nu om exakt 9 timmar och 40 minuter lyfter planet från Arlanda. Kommer sakna flera fina människor. Puss o kram♥


Foton

Hej! Har precis klätt på Emmy hennes pjamas. Dagen har varit rätt soft. Jag och Frida gick och vaccinerade Ester. Det gick rätt bra. Sen köpte vi glassoch nu ikväll har vi varit och grillat korv och ätit pasta sallad för det var som en liten avslutning på Emmys dagis. Och de äldre barnen gjorde ett litet uppspel-Törnrosa, det var jätte roligt att se!
Sen var det väl inte så mycket mer specielt som hände. Nu ikväll blir det väl lite packning.




Jag tror det är ett hårstrå men ser på glass bilden;)

Snart bär det av

Hej alla!
Det är sommarlov! Fantastiskt!
I helgen har det varit Eken cup. Min rygg har väl inte varit i toppform och är inte det nu heller. Vet inte riktigt vad som hänt, men någonting hände på torsdagens träning så jag satte mig på bänken. Efter träningen skulle vi springa och det gick bra, det kändes bara bra för ryggen. Men annat blev det på första lördags matchen. Gud, jag vet inte när jag varit så skadad förut så jag inte kunnat spela förutom sjuka då. Så det blev ingen mer match för mig. Söndagens matcher skippade jag p.g.a vädret... Men igår var jag där och mitt lag vann deras första match, inte andra men det var leråker på planerna. Värsta geggamojan!

Men nu är det Grekland som gäller! Vi drar på torsdag morgon. Mellan landar i munchen tror jag. Landar i Aten för att ta oss med båt till en ö som heter Amorgos. Gud vad härligt det ska bli! Där ska vi softa och vandra i bergen i två veckor och fyra dagar. Längtar. Sällskapet blir inte sämre än familjen och Herta med familj.

Väder: Annat idag. Sol, blå himmel, 20 grader. Kan det bli bättre?
Kramar!
Nu tänkte jag fixa headern som jag gjorde igår. Får de hur det går.  

just nu

Fibes oh fibes Can´t be so & Love child
Markus Krunegård Jag är en vampyr
Daft punk Around the world & Technologic & Harder better faster stronger & One more time
Erik Hassle Hurtful
Lyssna också in den här!

Vet inte..

Fattar inte..
Jag är trött. Ändå inte. Alla pengar tar slut. Var arg på dig. Inte arg på dig. Skolavslutning på fredag. Tälta imorgon. Klasspengar grönan torsdag.
ÅÅh allt känns bara så jobbigt just nu! Måste skriva av mig även fast jag nu måste sova!
Imorgon ska det bli kul! Ingen trött och trist signe då.
Godnatt<3

TÄÄNK!

Åhh, jaaa klockan är inte mer än kvart över åtta just nu. Det är andra gången det här händer nu, jag går upp för tidigt.
Varför tänker jag inte när inte Frida kommer så sätter jag mig på bussen ändå!
Det ska inte hände igen!
Bajs bajs! //Signe♥

RSS 2.0